×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Москва и Санкт Петербург Октомври

Опис

​Индивидуална програма!

29.10 – 02.11.2021  2 ноќи Москва + 2 ноќи Санкт Петербург 

26.10 – 01.11.2021 3 ноќи Москва + 3 ноќи Санкт Петербург


Галерија

Цени

Тип на соба Услуга Датуми
29.10 – 02.11.2021 2 ноќи Москва + 2 ноќи Санкт Петербург 26.10 – 01.11.2021 3 ноќи Москва + 3 ноќи Санкт Петербург
Цена по лице во двокреветна соба Ноќевање со појадок 599 € 729 €

Напомени


Програма 29.10 – 02.11.2021 
Детали од лет
N42058  29OCT  SKPSVO  1640 2100
N4 177  31OCT  SVOLED  0745 0910
N42109  02NOV  LEDSKP 1325 1445
Вклучен 7кг рачен багаж

1ден. 29.10.2021 Скопје-Москва
Пристигнување на аеродром 3 часа пред лет и индивидуално чекирање. Полетување од Скопје во 16:40ч. и пристигнување во Москва во 21:00ч. Организиран трансфер до хотел. Ноќевање.

2ден. 30.10.2021 Москва
Појадок и слободно време за индивидуални активности или дополнителни факултативи на барање.

3ден. 31.10.2021Москва - Санкт Петербург
Самостоен трансфер до аеродорм (дополнително на барање може да се органзира трансфер) за летот за Санкт Петербург. Полетување од Москва во 07:45ч. и пристигнување во Санкт Петербург во 09:10ч. Самостоен трансфер до хотелот (дополнително на барање може да се органзира трансфер). Пристигнување во хотел и  можност за организирање на факултативи на барање.

4ден. 01.11.2021 Санкт Петербург
Појадок и слободно време за индивидуални активности или дополнителни факултативи на барање.

5ден. 02.11.2021 Санкт Петербург – Скопје
Појадок. По појадокот напуштање на хотелот и организиран трансфер до аеродром. Индивидуално чекирање. Полетување од Санкт Петербург во 13:25ч. и пристигнување во Скопје во 14:45ч.

  

Програма 26.10 – 01.11.2021
Детали од лет
N42110 26OCT  SKPLED 1440 1855  
N4 148  29OCT  LEDSVO 2100 2225  
N42341 01NOV SVOSKP 0855 1030
Вклучен 7кг рачен багаж + 20 кг.чекиран багаж

1ден. 26.10.2021 Скопје-Москва
Пристигнување на аеродром 3 часа пред лет и индивидуално чекирање. Полетување од Скопје во 14:40ч. и пристигнување во Москва во 18:55ч. Организиран трансфер до хотел. Ноќевање.

2ден и 3ден  27/28.10.2021 Москва
Појадок и слободно време за индивидуални активности или дополнителни факултативи на барање.

4ден. 29.10.2021 Москва - Санкт Петербург
Појадок и одјавување од хотел. Слободно време за индивидуални активности или дополнителни факултативи на барање. Самостоен трансфер до аеродорм (дополнително на барање може да се органзира трансфер) за летот за Санкт Петербург. Полетување од Москва во 21:00ч. и пристигнување во Санкт Петербург во 22:25ч. Самостоен трансфер до хотелот (дополнително на барање може да се органзира трансфер). Пристигнување во хотел. Ноќевање.

5ден и 6 ден  30/31.10.2021 Санкт Петербург
Појадок и слободно време за индивидуални активности или дополнителни факултативи на барање.

7ден. 01.11.2021 Санкт Петербург – Скопје
Напуштање на хотелот и организиран трансфер до аеродром. Индивидуално чекирање. Полетување од Санкт Петербург во 08:55ч. и пристигнување во Скопје во 10:30ч.

Цената вклучува:

 • Авионска карта согласно детали од лет во понуда со
 • Вклучен само 7кг. рачен багаж за програмата 29.10 – 02.11.2021
 • Вклучен 7кг. рачен багаж + 20кг. чекиран багаж за програмата 26.10 – 01.11.2021
 • Трансфер аероддром  – хотел Москва и Хотел Санкт Петербург – аеродром Санкт Петербург
 • Хотелско сместување со вклучен појадок  Budapest Hotel 4* - Moscow / Moscow Hotel 4*  Saint Petersburg

Цената не вклучува:

 • Влезна Виза за Русија 85 еур по лице
 • Задолжителен негативен ПЦР тест со сертификат на англиски јазик
 • Задолжително патничко осигурување кое покрива Ковид
 • Индивидуални трошоци
 • Факултативни излети дополнително на барање
 • Внатрешни трансфери хотел-аеродом-хотел
 • Се што не е наведено во цената вклучува

НАПОМЕНА: Поради промена на тарифите на авио билетите можна е промена на цената за пакет аранжман. Пред резервација ве молиме цената и условите на патување да ги проверите со вашиот агент. Агенцијата го задржува правото за промена на редоследот на програмата според вонредни околности врз кои неможе да влијае. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

Уплатата се врши исклучиво во денарска противвредност (1EUR = 62 mkd). 

Важат општите услови на патување на АТАМ и Војажер