×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Опис

Бодрум, најживописниот дел на Турција, е вистински туристички бисер со долга историја и траиција. Елегантен, луксузен и модерен со бројните прекрасни плажи, бистро море и мека клима тој е турскиот Сaн Тропе.

**цените се пакет и се дадени по лице во двокреветна соба за 6 ноќи**

НАПОМЕНА: Цените се променливи во зависност од слободни места на авион и  во хотел. 


Галерија

Цени


Период на престој 02.09 - 08.09.2021

Хотел Услуга Тип на соба Цена
Diamond Of Bodrum 4* Ultra се вклучено Цена по лице во двокреветна соба ( Land View ) 590 €
Kefaluka Resort 5* Ultra се вклучено Цена по лице во двокреветна соба 760 €
Titanic Deluxe Bodrum 5* High Class се вклучено Цена по лице во двокреветна соба ( side sea view ) 1.250 €
Jasmin Beach Hotel 4* Се вклучено Цена по лице во двокреветна соба ( club room ) 460 €
Bitez Garden Life Hotel 4* Се вклучено Цена по лице во двокреветна соба 420 €
Duja Bodrum 5* Се вклучено Цена по лице во двокреветна соба 640 €
Sundance Resort Hotel 5* Ultra се вклучено Цена по лице во двокреветна соба 580 €
Delta Hotel Marriiot Bodrum 5* Се вклучено Цена по лице во двокреветна соба 650 €
Azure By Yelken 5* Ultra се вклучено Цена по лице во двокреветна соба 610 €
Vogue Hotel Supreme Bodrum 5* Ultra се вклучено Цена по лице во двокреветна соба 1.260 €

Период на престој 09.09 - 15.09.2021

Хотел Услуга Тип на соба Цена
The Best Life Bodrum Center 4* Се вклучено Цена по лице во двокреветна соба 465 €
Bitez Garden Life Hotel 4* Се вклучено Цена по лице во двокреветна соба 485 €
Duja Bodrum 5* Се вклучено Цена по лице во двокреветна соба 530 €
Sundance Resort Hotel 5* Ultra се вклучено Цена по лице во двокреветна соба 570 €
Yasmin Resort Hotel 5* Се вклучено Цена по лице во двокреветна соба 660 €
Delta Hotel Marriiot Bodrum 5* Се вклучено Цена по лице во двокреветна соба 685 €
Azure By Yelken 5* Ultra се вклучено Цена по лице во двокреветна соба 685 €
La Blanche Resort 5* Ultra се вклучено Цена по лице во двокреветна соба 690 €
Vogue Hotel Supreme Bodrum 5* Ultra се вклучено Цена по лице во двокреветна соба 1.100 €
Doora Bodrum Hotel 5* Се вклучено Цена по лице во двокреветна соба 1.200 €
Lujo Bodrum 5* Се вклучено Цена по лице во двокреветна соба 1.985 €

Напомени


Цената вклучува:

  • Авионски лет согласно детали во програма
  • Рачен багаж од 8кг и чекиран багаж од 20кг
  • Трансфер аеродром – хотел – аеродром
  • Хотелско сместување согласно наведениот тип на соба / услуга

Цената не вклучува:

  • Здравствено осигурување – ЗАДОЛЖИТЕЛНО
  • Задолжително негативен ПЦР тест (72 часа изваден пред полетување – за влез во Турција), брз тест 48 часа пред пат ИЛИ сертификат со QR код за примени 2 дози вакцина
  • Факултативни тури
  • Индивидуални трошоци
  • Се што не е наведено во цената вклучува

НАПОМЕНА ЗА ТЕРМИН 26.08 - 01.09.2021 
Детали од лет
TK7933  26AUG SKPBJV 0720 0935
TK7932  02SEP  BJVSKP  0320 0345

Check in НА 26.08 после 14h. Early check in на барање со доплата// check out на 01.08 во 11h и слободно време до трансфер во 23.30h. Late check out на барање со доплата. Лет на 01.09 рано наутро.

НАПОМЕНА ЗА ТЕРМИН 02.09 - 08.09.2021 
Детали од лет
TK7933 02SEP  SKPBJV 0720 0935
TK7932  09SEP  BJVSKP  0320 0345

Check in НА 02.09 после 14h. Early check in на барање со доплата// check out на 08.09 во 11h и слободно време до трансфер во 23.30h. Late check out на барање со доплата. Лет на 09.09 рано наутро.

НАПОМЕНА ЗА ТЕРМИН 09.09-15.09.2021
Детали од лет
TK7933  09SEP G SKPBJV 0720 0935
TK7932  16SEP  BJVSKP  0320 0345

Check in НА 09.09 после 14h. Early check in на барање со доплата// check out на 15.09 во 11h и слободно време до трансфер во 23.30h. Late check out на барање со доплата. Лет на 16.09 рано наутро.

Цената е дадена во евра и пресметана во денари,1 евро = 62 денари. Цената е валидна до пополнување на места по групна тарифа од авио компанија и промотивни цени на ограничен број соби во наведен хотел и истата е подложна на промени се до момент на резервација (пред резервација проверете ја цена и тарифа на авионска карта).

Услови: При резервација се плаќа депозит од 50%, а целосна уплата се прави 45 дена пред поаѓање. Туроператорот го задржува правото да го менува редоследот на реализација на програмата. Задолжително патничко осигурување.

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ

Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на овa програмa.  Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.

Организаторот не ја цени исправниост на патни документи.

Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода....), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.

Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност.

 Цените може да се корегираат според Општите услови на патување, а во случај на промена во курсот за размена на валути или промена на тарифата од давателот на услуга. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

ВОЈАЖЕР ВИ ПОСАКУВА СРЕЌЕН ПАТ

Важат општите услови на патување на АТАМ и Војажер