×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
МАЛЕЗИЈА - Сингапур, Лангкави Остров и Куала Лумпур

Опис

ПОСЕТЕТЕ ЈА МАЛЕЗИЈА

Датум на патување: 14.01-24.01.2023 датум на престој: 15.01-23.01.2024
Сингапур 15-17.01 (2ноќи), Лангкави Остров 17-22.01 (5ноќи) и Куала Лумпур 22-23.01.24 (1ноќ)

Посета ја МАЛЕЗИЈА земја на пријателски луѓе и нација благословена со  природни чуда.

СИНГАПУР се наоѓа во југоисточна Азија, на јужниот дел од Малезија, северно од Индонезија. Сингапур е светски центар на образованието, финансиите, здравството, човечкиот капитал, иновациите, логистиката, производството, технологијата, туризмот, трговијата и транспортот. Сингапур се вбројува меѓу најбезбедните, нај конкурентните и најмалку корумпираните земји во светот. Според " Индекост на демократија", земјата е опишана како ''несовршена демократија''. Поради ова е и наречен "Град на иднината"

КУАЛА ЛУМПУР главен град која представува блескава дестинација за патниците.  Позната како како KL, може да се пофали со модерни градби како и градби од минатото.

ЛАНГКАВИ Сместено е на брегот на Кеда и е легендарно. Повеќе од еден остров, тоа е со aвездие од 99 крајбрежни острови, можеби најубавите во светот за квалитетот на своите плажи, екосистемите и квалитетот на туристичката инфраструктура што ја имаат многу од нив. 

Напомени


Детали од лет
TK1006  14JAN  SKPIST 2045 0015+1 // TK 054  15JAN  ISTSIN 0155 1730
TR 474  17JAN  SINLGK  0830 0955 // TK4888  22JAN  LGKKUL 1330 1445
TK 061  23JAN  KULIST 2350 0605+1 // TK1003  24JAN  ISTSKP 0825 0755

Цената е дадена во евра и пресметана во денари,1 евро = 62 денари

Цената е валидна до пополнување на места по групна тарифа од авио компанија и промотивни цени на ограничен број соби во наведен хотел и истата е подложна на промени се до момент на резервација (пред резервација проверете ја цена и тарифа на авионска карта). Можност за индивидуални дати на патување на барање.

Во цената е вклучено:

 • Авионски билет на релација Скопје-Истанбул-Сингапур- Лангкави -Куала Лумпур- -Истанбул-Скопје со Turkish Airlines/Scoot сo вклучен багаж, согласно саатници на програма;
 • Аеродромски такси;
 • 2ноќи Сингапур+5ноќи Лангкави Остров+ 1 ноќ Куала Лумпур во наведениот хотел (или сличен на тој), наведен тип на соба / наведена услуга НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
 • Трансфери Aеродром – Хотел – Аеродром 

Цената не вклучува:

 • Храна, пијалоци и услуги што не се споменати во програмата;
 • Факултативни тури
 • Други индивидуални трошоци
 • Патничко осигурување
 • Сѐ што не е наведено во ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО.

Услови:

 • При резервација се плаќа депозит од 50%, а целосна уплата се прави 45 дена пред поаѓање. 
 • Понудата важи за минимум 2 пријавени патници – индивидуален програм 
 • Рок на потврда на понуда и резервација е 24 часа по уплата на аконтација 
 • За ова патување не се потребни медицински имунизации 
 • Туроператорот го задржува правото да го менува редоследот на реализација на програмата.
 • Задолжително патничко осигурување

Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето. 

Т.А. ВОЈАЖЕР ВИ ПОСАКУВА УБАВ ПАТ